Fri frakt vid köp över 500:- / Snabb & plastfri leverans

Om Thalasso Living


BAKGRUND TILL THALASSO LIVING


Varje år slängs cirka 6,4 miljoner ton skräp i haven och majoriteten av skräpet är plastartiklar som oftast bara använts en gång. 

Bara en liten del av all plast som tillverkas återvinns. Hela 91% av all producerad plast återvinns INTE utan hamnar i naturen eller i haven. Plasten som hamnar i naturen äts så småningom upp av djur som sedan kan ta skada, bli förgiftade eller till och med dö.  

Något som man kan ha i åtanke är att plast tar hundratals år att brytas ner helt. Så all plast som någonsin tillverkats finns fortfarande kvar. 

Thalasso kommer ifrån ordet thalassophile som betyder "en person som älskar havet". Jag ser mig själv som en thalassophile och för mig är det helt otänkbart att förstöra det jag älskar. 

Min inspiration för att öppna en plastfri webshop har kommit från en växande frustration orsakad av att det är så svårt att hitta helt plastfria produkter. När jag väl har hittat bra produkter har de kommit omslagna av plast, vilket motverkar hela grundsyftet.

Mitt mål är att göra övergången till ett plastfritt liv så enkel som möjligt genom att samla allt du behöver i en och samma butik. 

På Thalasso Living lovar jag dig att alla produkter är helt plastfria samt att allt kommer att packas och skickas plastfritt med 100% nedbrytbart material. 

Välkommen till en värld utan plast! :) 

/Annie